Shanghai LANZHU super alloy Material Co., Ltd.

O nas

Шанхай LANZHU Супер Сплав Материал Ко ООД е създадена през 2005 г. Той е производител на никелови сплави и кобалтови сплави. Чрез вакуумно топене, разтопяване с електрошлак, безплатно коване, коване на матрици и обработка, осигурете край на никелова сплав, коважни сплави, изкопи, профили, корпуси на клапани, изковки на пръстени. Шанхайското синьо излъчване е отдадено на научните изследвания и разработването на технология за обработка на материали от никелови сплави и кобалтови сплави в продължение на много години, което може да реши практическото приложение на технологията с добавена стойност в сложна среда.


LANZHU е фокусиран върху приложенията за материали, ориентирани към потребителя, разчитайки на професионалните предимства на материалите, за да предостави на клиентите пълна гама от материали от суровини до решения за формоване на продукти. Помогнете на клиентите да постигнат решения с висока добавена стойност от разработването на продукта до количественото производство на производителя, за клиентите да донесат измерими и устойчиви икономически ползи.


Ние се фокусираме върху специалното приложение на никел и кобалтова сплав, комбинираме технологията за образуване на материали и водеща технология в конкретното приложение на продукта и гарантираме водещо и устойчиво развитие на продуктите на клиентите, за да помогнем на клиентите да постигнат устойчив растеж на продуктите, да осигурим на нашите клиенти с ъпгрейди на продукти и основна технологична разработка и актуализация за постигане на измерим и устойчив растеж на бизнеса с клиенти.


Zapytanie ofertowe

Zapytanie ofertowe